Bedriftsavtale

Boss of Gloss Bilpleie AS - Sarpsborg
Boss Of Gloss Bilpleie

Bedriftsavtale

Bilde av bil i bilpleiehallen hos Boss of Gloss Bilpleie AS - Bedriftsavtale

La oss ta hånd om firmabilen

Firmabilen er ett av bedriftens ansikter utad. En ren og velstelt firmabil vitner om et seriøst firma som tar vare på sine verdier.

For å sikre at bedriftens bilpark fremstår slik man ønsker kan vi tilby en bedriftsavtale tilpasset din bedrifts bilpark, bruksområder og ønsker.

Når bilen er ny kan vi polere og lakkforsegle den, slik at nybilglansen bevares og bilen blir lettere å vaske. Dette kan med fordel gjøres samtidig med at eventuell dekor påmonteres bilen.

Vi avtaler et fornuftig intervall for en grundig vask, og eventuell ny polering. Vi anbefaler minst en grundig vask høst og vår, og en årlig polering. Vi ser også over lakken og reparerer mindre skader etter avtale. Vi sjekker også at eventuell dekor sitter som den skal, og besørger utskifting av den om nødvendig.

 

Interessert i bedriftsavtale?

Kontakt oss i Boss of Gloss Bilpleie!

Erfaringsmessig vil en sjåfør også gjøre en større innsats for å holde bilen ren i det daglige når han eller hun får utlevert en skinnende ren bil.

Vi har et selvvaskeanlegg der dine sjåfører selv kan vaske bilen uten eget utlegg. Om ønskelig tar vi en gjennomgang med hvordan anlegget fungerer, og gir tips til en effektiv og skånsom vask.

Bedriftsavtale kan også omfatte dekk og felg. Vi lagrer hjulene på vårt dekkhotell, og legger om høst og vår. Vi sjekker dekkenes tilstand, og anbefaler bytte når det er nødvendig. Når sesongen kommer er dine nye dekk klar, og du slipper å bekymre deg for om dine biler er riktig skodd.

Vi kan tilby henting og bringing av bilen innenfor rimelig avstand, og har også en varebil som kan benyttes mens vi jobber med din bil

Prisen på avtalen avtales ut fra biltype, bruksmønster og omfang av avtalen. Kontakt oss for et pristilbud.

 

Bilde av bil fra Sarpsborg Mesterbygg - Bedriftsavtale Boss of Gloss Bilpleie AS