miljofyrtaarn

Vi er opptatt av miljøet, og har jobbet mye for å gjøre vår virksomhet så miljøvennlig som mulig. I dag har Boss Of Gloss Bilpleie AS blitt sertifisert som miljøfyrtårn.

Dette er noe vi ansatte gleder oss over og er svært stolte av! Vi har ønsket å ta samfunnsansvar, jobbe for et bærekraftig miljø og skape et godt arbeidsmiljø gjennom økt fokus på helse, miljø og sikkerhet. Sertifiseringen innebærer systematisk arbeid med miljøtiltak i hverdagen. Vi har nå oppfylt krav og gjennomfører tiltak for en mer miljøvennlig drift og godt arbeidsmiljø.

Vi gleder oss over å være blant de 33 miljøfyrtårnene i Sarpsborg, og ett av 3 sertifiserte bilpleiefirma i Norge!

Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar.

Å være Miljøfyrtårn innebærer systematisk arbeid med miljøtiltak i hverdagen. Virksomhetene oppfyller krav og gjennomfører tiltak for en mer miljøvennlig drift og godt arbeidsmiljø.

Miljøfyrtårn har tilpassede krav for ulike bransjer og sertifikatet tildeles etter en uavhengig vurdering. Det leveres årlige miljørapporter og hvert tredje år blir virksomheten resertifisert.

Sertifikatet er anerkjent av myndighetene ved offentlige innkjøp.

Vi kaller det å ta miljøansvar i praksis!