Om Boss of Gloss

Boss of Gloss Bilpleie AS - Bilpleie Sarpsborg
Lakkrens av bmw utført av Kai Jensen ved Boss of Gloss Bilpleie i Sarpsborg - Les om Boss of Gloss

Om Boss of Gloss

En liten historie om Boss of Gloss. Kai Jensen har vært opptatt av bil så lenge han kan huske. Spesielt har han vært opptatt av å holde bilene rene og pene. Det førte til at han tok på seg vask og polering for venner og bekjente. Etter hvert som omfanget økte etablerte han firmaet OK Bilpleie, og hobbyen ble til jobb. I 2007 ble firmaet kjøpt opp av Iseveien Bilinnredning, og Kai fortsatte som daglig leder i firmaet som nå fikk navnet Iseveien Bilpleie.

Vinteren 2013 ble samarbeidet med Iseveien avsluttet, og Boss of Gloss AS så dagens lys. Kai har jobbet med bilpleie i mange år, og har verdifull erfaring. Fornøyde kunder viser at jobbene blir utført på beste mulige måte.

Tradisjonell bilpleie med vask og polering vil stå i fokus, men firmaet har også mer å tilby. Over flere år har vi bygd opp et marked for dekk og felg. Vi har også et stort dekkhotell, og moderne utstyr for omlegg og balansering av hjul.

Boss of Gloss AS er dermed en viktig samarbeidspartner for bedrifter og private som ønsker en ren og pen bil som er skodd for enhver anledning.

Boss Of Gloss Bilpleie AS  har blitt sertifisert som miljøfyrtårn.

Dette er noe vi ansatte gleder oss over og er svært stolte av! Vi har ønsket å ta samfunnsansvar, jobbe for et bærekraftig miljø og skape et godt arbeidsmiljø gjennom økt fokus på helse, miljø og sikkerhet. Sertifiseringen innebærer systematisk arbeid med miljøtiltak i hverdagen. Vi har nå oppfylt krav og gjennomfører tiltak for en mer miljøvennlig drift og godt arbeidsmiljø.

Logo til Miljøfyrtårn

Trenger du bilpleie?

Kontakt oss i Boss of Gloss Bilpleie!